Blog 221228: We gaan het in 2023 echt anders doen

Online relatietraining | Verdieping

“We gaan het in 2023 écht anders doen!”

28 december 2022

Wat zijn jouw goede voornemens voor 2023? Stoppen met roken, minder drinken, meer bewegen, of totaal iets anders? Allemaal voornemens die gericht zijn om jezelf gezonder en beter in je vel te laten voelen.

Je begint vol goede moed, maar helaas zijn de meeste goede voornemens maar een kort leven beschoren. Roken is voor veel mensen té verslavend. Dry January duurt voor sommigen al te lang en het leuke van die sportschool is er na een paar bezoeken ook wel af. Gevolg: je vervalt weer in oude patronen en feitelijk verandert er niets.

Een ander veel voorkomend voornemen is “Ik zal proberen aardiger te doen” of “Ik zal proberen meer geduld te hebben”. Maar hoe ga je dit realiseren als jouw leefomgeving niet mee verandert? Voor jouw gevoel doe je echt je best, maar uiteindelijk reageer je onbewust als vanouds.

Het beste voornemen is een  verbetering in jouw relatie met je partner. Wanneer jullie op een negatieve manier op elkaar reageren, zal een goed voornemen zonder wat extra hulp niet werken. En ik kan jullie daarbij helpen. Er wordt dan op een directe, duidelijke en objectieve manier inzicht gegeven in jullie gedrag en waar dit gedrag vandaan komt. Tevens krijgen jullie handvatten om duidelijker en eerlijker naar elkaar te communiceren, zonder verwijten of negatieve lading. En deze verandering kan al plaatsvinden na slechts enkele afspraken. Als dat geen goed voornemen is…

 

Benieuwd wat ik jullie te bieden heb? Klik hier voor meer info! 

Volg me ook op social media:

Wil je meer blogs van mij lezen? Ga dan naar www.relatietrainingen.nl/blogs en lees ze allemaal.

Hartelijk dank voor je vraag!

Ik neem op korte termijn contact met je op.Wist je dat ik ook via diverse social media te volgen ben?