Online en fysieke relatietrainingen voor stellen

Krijg de relatie die je wilt..

je weet ( niet meer of) dat je verder wilt met je partner…
maar niet ZO!
steeds die zelfde ruzies
het lijkt of ik niet doordring
ik kan hem/haar niet meer vertrouwen

Als ervaringsdeskundige en therapeut begeleid ik je naar inzicht en verandering

Van...........

je weet (niet meer) dat je samen verder wil maar niet zo

steeds die repeterende gedachten

jij/jullie zitten vast in negatieve patronen , HOE hier vanaf te komen?

Jij wilt niet meer zo van slag zijn door de woorden van anderen…..

Jij weet dat er meer in je zit maar je voelt een blokkade

vastzitten in discussies op gedragsniveau

Naar........

bevrijd van blokkades voel jij je energie weer stromen,

jij kunt weer voluit leven

jij ervaart rust en kunt de wereld vanuit die innerlijke rust tegemoet treden

jij hebt het daar over waar het echt om gaat, je emoties , pijnplekken, behoeften

 

Wil jij dit ook? dan ben je hier op de goede plaats

Kijk rond op de pagina en als je vragen hebt bel of mail mij

 

Individu

Naast training als koppel waarbij je werkt aan je relatie, is het startpunt voor iedere verbetering het individu. Daarom kun je bij mij ook terecht voor het verbeteren van de relatie die je hebt met jezelf. 

 

Relatie met jezelf | relatietrainingen.nl

Relatie met
jezelf - Coaching

Zit je niet lekker in je vel? Loop je steeds tegen de zelfde belemmeringen aan? Heb je  last van die vervelende gebeurtenis? Last van examenvrees? Wil je lichaam en geest meer in balans? Kom bij mij in de praktijk de relatie met jezelf verbeteren!

€90 (per sessie)
(incl. BTW)

Buteyko-breathing-method

Ademcoaching Buteyko training

In contact zijn met je adem verbetert het contact met jezelf. In deze training leer je hoe je de Buteyko methode moet toepassen en waarom dit zoveel effect heeft op onze gemoedstoestand en stress die we ervaren. 

 

€299 (ipv 375) (incl. BTW)

Kwaliteit in WelZijn

Relatie met jezelf - Yin Yoga

Tijdens een sessie kwamen ‘zomaar’ de tranen vrij. Yin Yoga is voor mij een manier om beter in contact met mijzelf te zijn en emoties gewaar te zijn en te laten zijn, niet er tegen te vechten. Dit wil ik jou ook graag laten ervaren.

 

Je ziet de dingen niet zoals ze zijn, je ziet de dingen zoals je bent.

Relatie

Als ervaren therapeut bied ik verschillende online trajecten aan.
Ook kun je bij mij in de praktijkruimte terecht voor relatietherapie en individuele therapie met een persoonlijke touch.

relatietrainingen-_-wat-levert-het-op-800x600

Relatietherapie

Ben je ontevreden in je relatie, zitten jullie vast in negatieve patronen? In vier sessies EFT zoeken we samen naar het gedrag dat je laat zien, welke emoties daar onder zitten en welke emoties je daadwerkelijk laat zien. Tussen de sessies door gaan jullie aan het werk. Jullie voelen weer meer verbinding met elkaar.

Relatie met je partner | relatietrainingen.nl

Online relatietraining

Wil je leren hoe je relatie werkt? Hoe jullie weer (meer) in verbinding komen? Of eerder opgedane of tijcccdens de relatie opgedane trauma’s samen verwerken….? en zo weer de relatie te krijgen die je wilt!!
Ik bied twee online trainingen voor verdieping (8 weken) en voor herstel van jullie relatie (21 weken)NU voor de eerste 6 aanmeldingen 5 maanden begeleiding + bonus 1 maand begeleiding
elke week live online contact
op maat gemaakt op jullie situatie

Relatie Retreat Noorwegen

Even helemaal ertussen uit samen?
Gun jezelf en jullie als koppel de tijd om los van alledaagse dingen en afleidingen, helemaal aan jullie relatie te kunnen werken. Kom naar het prachtige Noorwegen en pak deze kans!

Vanaf €1600
(incl. BTW, excl. reis-en verblijfskosten)

Mijn aanpak

Omdat ieder mens uniek is, is ieder traject uniek. Ik vind het belangrijk dat iedereen kan zijn zoals hij of zij is, dat hij of zij durft te vertrouwen op zijn of haar eigen gevoelens. Dit is niet altijd even makkelijk. Ik laat je je weer bewust worden van je kwaliteiten.Ik maak tijdens de coaching gebruik van dat wat op dat moment past zoals…..

Relatie therapie
gebaseerd op Emotionally Focused Therapy
Yin Yoga
Overgave en loslaten, aankomen in je lichaam
EMDR
Traumaverwerking, op een snelle effectieve manier
Familie Opstellingen
en opstellen van het verlangen
Adem Coach
Zoals je ademt zo denk je, zoals je denkt zo adem je

NLP, cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie en nog veel meer!

Laatste Nieuws

f

Taking Care Of You.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis

Lees verder »
j

Care You Can Trust.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis

Lees verder »
j

Where You come first.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis

Lees verder »

Maak kennis met Karin

Mijn naam is Karin de Graaff. Ik ben geboren in Tilburg en na een noodlottig ongeval in de familie ben ik op zoek gegaan. Niet dat ik dat toen bewust wist, dat weet ik nu terugkijkend op al die jaren. Ik voelde onrust in mij.

Tijdens de HBO pedagogiek Psycho-Sociaal-Werk opleiding ben ik echt in contact gekomen met mijzelf. Jij bent het belangrijkste instrument dan moet jij jezelf wel echt aangaan en leren kennen. De eerste stap was voor mij een familieopstelling deze liet mij niets nieuws zien maar wel een realisatie dat het was zoals het was, er kwam meer rust, berusting. Dat wilde ik zelf ook kunnen aanbieden hierop volgde opleidingen in familieopstellingen, opstellen van verlangen en ademhaling cursussen enz.

Hierdoor begeleid ik nu jongeren, relaties en volwassenen individueel, ik sluit aan waar dat nodig is. Langzaam ben ik mij steeds meer gaan richten op relatietherapie en individuele volwassenen en jongeren.

Karin de Graaff