OUD-De Relatiecheck

De Relatiecheck

Verkrijg de relatie die jullie willen!

Zodat je weer met plezier samen bent, meer geniet.
jullie meer rust en ruimte ervaren
Jullie weer samen verbinding ervaren.

Vraag een Relatiecheck aan

 

Als jullie de relatie willen krijgen die jullie willen!!!

 

en ontdek 

wat jullie doen waardoor het nu gaat zoals het gaat

inzicht in de stappen die jullie leiden naar  De relatie die jullie willen!

 

Het gesprek zal plaatsvinden via zoom

 

Ik plan niet zomaar met iedereen een gesprek

Vandaar dat ik eerst iets over jullie wil weten

via volgende vragen

ik neem na ontvangst contact met jullie op!

Vragen Formulier

Maak kennis met Karin

Hallo mijn naam is Karin de Graaff en hier schrijf ik in het kort hoe ik tot het opzetten van Relatietrainingen ben gekomen

 

Ik was zo op jacht , op jacht naar erkenning, op jacht naar gezien te worden, op jacht naar..oh zoveel, maar zo verkreeg ik juist geen liefde en zeker niet de liefde voor mijzelf. Ik was te gretig, wilde te veel , te snel, was helemaal niet in contact met mijzelf of de ander.

Voelde mij eerder hol en leeg terwijl ik op zoek was naar vervulling.

Door een zeer heftig noodlot binnen de familie stopte dit gedrag en maakt plaats voor totaal terugtrekken, ook een bekend patroon van mij als het moeilijk voelt.

Om daarna toch weer in het oude patroon te vervallen, door echt onmogelijk vriendschappen aan te gaan, ik dacht dat ik de ander zou kunnen veranderen, redden.

 

Door in mijn ontwikkeling te investeren en het volgen van trainingen kreeg ik meer inzicht in mijn gedrag en kon ik dit patroon ook gaan veranderen. Daardoor ontstond er ruimte voor een nieuwe liefde, waarmee ik nog steeds intens geniet. Toen ik hem ontmoette voelde het gelijk als thuiskomen. En dat is ook wat ik andere gun. Dat onbewuste, niet werkende patronen doorbroken worden, pijn geheeld wordt en dat jullie de liefde weer op een positieve ,manier kunnen ervaren.

Karin de Graaff met partner

Hartelijk dank voor je vraag!

Ik neem op korte termijn contact met je op.Wist je dat ik ook via diverse social media te volgen ben?