Over mij

Mijn naam is  Karin de Graaff en vanaf 1994 begeleid ik kinderen, jongeren, ouders en volwassenen. Deze ervaring heb ik opgedaan in kindercentra, jeugdzorg en psychiatrie.

In eerste instantie begeleidde ik kinderen en jongeren, al gauw was het voor mij duidelijk dat niets op zichzelf staat zo ook niet een bepaald gedrag van een kind ouder of volwassenen. Ik heb nu mijn werkveld hierdoor ook verruimd naar het systeem waar iemand in leeft. Alles is met elkaar verbonden.

Hierdoor begeleid ik nu kinderen, jongeren, ouders, gezin, relaties en volwassenen individueel, ik sluit aan waar dat nodig is. Dit betekent in praktijk dat ik bij jonge kinderen meestal met de ouders ga werken.

Langzaam ben ik mij steeds meer gaan richten op relatietherapie en individuele volwassenen en jongeren.

Voor uitgebreid CV, klik op de knop hieronder om deze te downloaden.

Ontwikkeling

In die  tijd heb ik twee keer samengewoond en meerdere relaties gehad en tussendoor veel kortstondige relaties is een te groot woord maar weet even geen betere totdat ik mijn grote liefde Frank ben tegen gekomen.

Ik was zo op jacht , op jacht naar erkenning, op jacht naar gezien te worden, op jacht naar..oh zoveel, maar zo verkreeg ik juist geen liefde en zeker niet de liefde voor mijzelf. Ik was te gretig, wilde te veel , te snel, was helemaal niet in contact met mijzelf of de ander.

Voelde mij eerder hol en leeg terwijl ik op zoek was naar vervulling.

Door een zeer heftig noodlot binnen de familie stopte dit gedrag en maakt plaats voor totaal terugtrekken, ook een bekend patroon van mij als het moeilijk voelt.

Om daarna toch weer in het oude patroon te vervallen, om echt onmogelijk vriendschappen aan te gaan, ik dacht dat ik de ander zou kunnen veranderen, redden, waar haalde ik het vandaan. Achteraf werd het duidelijk voor mij.

Door zelf trainingen aan te gaan , inzicht in mijn gedrag te vergaren en daar ook verandering in aan te brengen.

Eindelijk op het goede moment mijn liefde tegengekomen, als hij eerder langs was gekomen had ik hem niet als zodanig herkend en erkend. en dat is al vanaf 2001 mijn lief 

we genieten nog steeds intens van elkaar en kwamen meteen echt thuis bij elkaar. En dat gun ik jou en jullie ook ,  dat eindelijk het patroon doorbroken wordt, de pijn geheeld wordt en van daaruit weer de liefde op een positieve manier te ervaren.

 

Karin de Graaff met partner

Vraag een gratis Relatie check aan

En verkrijg de relatie die jullie willen

Hartelijk dank voor je vraag!

Ik neem op korte termijn contact met je op.Wist je dat ik ook via diverse social media te volgen ben?