OUD-Relatie met jezelf

Relatie met jezelf

Zit je niet lekker in je vel?

Loop je steeds tegen de zelfde belemmeringen aan?

Heb je nog steeds last van die vervelende gebeurtenis?

Last van examenvrees?

Wil je lichaam en geest meer in balans?

Kom dan werken aan de relatie met jezelf. Ik begeleid je om in een betere verbinding met jezelf te komen. 

Hoe gaan we te werk?

Zoals je al onder “Over mij”  misschien hebt gelezen denk ik dat je een goede relatie met jezelf verkrijgt als je in goede verbinding bent met jezelf. Jezelf durft aan te kijken en durft te horen, met jezelf te zijn. Ja maar hoe dan!? Dat is natuurlijk persoons afhankelijk.

Eerst gaan we op zoek, waar je tegen aanloopt, hoe je het anders wil, waardoor bepaalde patronen zijn ontstaan, waar staat het voor, welke behoefte zit erachter.  Op weg naar verbinding met jezelf, vrij van oordeel van jezelf en anderen.

Dat wat ik bijna altijd inzet tijdens  de sessies is familieopstelling 1 op1 om zo meer inzicht te krijgen in jullie familiedynamiek en te zien wat er is, speelt. Ook kan het fijn zijn dat je eindelijk erkenning krijgt voor dat wat je altijd voelt, door het beeld wat je ziet. Naar aan leiding van de thema’s die bij jou spelen gaan we samen kijken hoe we verder gaan.

Yin Yoga laat je meer aankomen in je lichaam. Loslaten enkel zijn in het moment. Ook laat yoga een spiegel zien hoe jij met je levenszaken omgaat.

Een verbondenadem- sessie laat je meer in verbinding zijn met jezelf en je blokkades en je kunt jezelf een stukje helen.

Maar ook coachingsgesprekken en adem oefeningen, meditatie, EMDR.

Het beste is het om het gewoon eens te komen ervaren.

 

Neem 'stressors' weg

Chronische stress (voortdurende belasting) leidt tot uitputting/ontregeling van fysiologische systemen door langdurige activatie van het stresssysteem. Hierdoor ontstaan allerlei lichamelijke en psychische symptomen, klachten en ziekten.

ADEM COACHING kan hier al een mooi verschil maken, een ‘slechte’ ademhaling kan je een continue gevoel van stress geven. Gelukkig is het omgekeerde ook waar een ‘goede’ ademhaling kan je rust en verbinding geven.

YIN YOGA is ook een mooie methode om aan te komen in jezelf en enkel te zijn.

Relatietrainingen gaat samen met jou op zoek naar wat je stress geeft en wat je ontspanning geeft. We bekijken samen jouw leefstijl, werksituatie, privésituatie en andere factoren die van belang zijn in jouw dagelijks leven om zo een betere balans te verkrijgen tussen inspanning en ontspanning en dat je op tijd stress aanvoelt en weet hoe te handelen in de toekomst.

Wil je meer weten maak gerust een afspraak.

 

Wat cliënten zeggen?

Ik heb mezelf van begin af aan heel erg op mijn gemak gevoeld bij Karin. Ik heb de gesprekken als heel fijn ervaren. Karin weet op de juiste momenten de juiste vragen te stellen, te spiegelen en je te laten nadenken. Ik leerde dat de oorzaak van mijn gedrag niet simpelweg lag bij teveel werken, maar juist bij al jong aangeleerde gedragspatronen. Door die patronen, door middel van familieopstellingen, in kaart te brengen en uit te vinden waarom ik ze me ooit in m'n leven heb aangeleerd, heb ik nu meer inzicht in mijn eigen gedrag en gewoontes en de mogelijkheid om die te beïnvloeden en te veranderen. De combinatie van de emdr therapie en familieopstellingen maken dat ik mezelf beter ben gaan accepteren zoals ik ben en dat geeft rust! Karin, bedankt voor je integere en professionele begeleiding!
Anoniem
In één van de gesprekken die ik met Karin had wilde ik heel veel vertellen, ik struikelde bijna over mijn woorden. Tot een moment dat Karin zei "ga even rustig liggen". de sessie die volgde bleek vanuit de ademcoach te zijn. Karin nam me mee, liet mij beleven en voelen. Emoties kwamen los en waren even niet te houden. Ik wilde eigenlijk eerst verder praten, wilde mijn verhaal kwijt, maar later besefte ik dat het niet om de woorden gaat, maar het gevoel erachter. De sessie die volgde voelde bevrijdend, intens en emotioneel. Ik kwam voor het eerst heel dicht bij mijn gevoel en waar het werkelijk om draait.
Anoniem

Aanbod

Relatie met jezelf | Losse consult 1 uur

€ 90,-

Relatie met jezelf | 5 uur

€ 430,-

Relatie met jezelf | 10 uur

€ 810,-

Liever eerst kennismaken?

Wil je graag eerst kennismaken? Meld je dan aan via het onderstaande formulier om een kennismakingsgesprek in te plannen. Je zit dan nog nergens aan vast. 

[forminator_form id=”1139″]

Hartelijk dank voor je vraag!

Ik neem op korte termijn contact met je op.Wist je dat ik ook via diverse social media te volgen ben?