OUD-Online aanbod

Relatie met je Partner

De huidige situatie kan niet zo verder


Je wilt het met iemand bespreken


Je schaamt je een beetje en vind hulp van buiten niet nodig, zweverig misschien wel.. Iemand benaderen met je situatie is in ieder geval buiten je comfort zone.


Maar je wilt je relatie wel redden. En zo kan het niet langer..


Je wilt er veel aan doen om het te redden.


Het is prettig te praten met iemand die er buiten staat.


Dat je dus kunt zeggen wat je wilt, zonder je ervoor te schamen.


Je zult straks zeggen: was ik er maar eerder aan begonnen.


Wil je het aanpakken? Ik kan deze persoon voor jullie zijn..

De verschillende mogelijkheden

De relatiecheck

Relatie met je partner

8 weken

Jullie zijn nog wel in gesprek met elkaar, maar is dit het nu?? Het moet toch anders kunnen. Met dit programma zoek je de verbinding weer op. 8 weken lang wekelijks een videogesprek, opdrachten en mailtjes tussendoor. Leer emoties te begrijpen, te herkennen en behoeften te uiten. Dit is een unieke exclusieve training op maat gemaakt voor jullie.

 € 1330- (incl BTW)

Relatie met je partner

15 weken

Als praten je alleen maar verder in de put brengt. Leer emoties te begrijpen, te herkennen en behoeften te uiten.Zoek de verbinding weer op met een online training exclusief op jullie afgestemd. 21 weken lang intensief contact, wekelijks online videogesprekken, opdrachten en mailtjes tussendoor. Tijdens dit traject kunnen jullie contact met mij opnemen via Whatsapp of email.

€ 2997,- (incl.BTW)

Mijn aanpak

Tijdens deze 13-weekse online relatietherapie herstel je de relatie tussen jou en je partner. Om dit te bereiken komen er verschillende technieken aan bod die ik als therapeut in mijn rugzak heb zitten. Denk dan aan EFT, NLP technieken, familie opstellingen en ademcoaching. Ik laat jullie daarmee kennismaken en je leert de technieken toepassen in jullie dagelijks leven. Het maakt een wereld van verschil!

Hartelijk dank voor je vraag!

Ik neem op korte termijn contact met je op.Wist je dat ik ook via diverse social media te volgen ben?