13-weekse online training

Relatie met je jezelf

In verbinding met jezelf zijn zodat het leven kan stromen
superkorting voor de eerste groep max 6 deelnemers min 3
Bonus online familieopstelling
prijs:€497

Een training waarin je in stapjes steeds meer inzicht krijgt in jouw gedrag.

Komt dat wat ik doe overeen (is mijn gedrag en zijn mijn handelingen congruent met datgene wat ik in de wereld wil uitdragen,
Wat zijn de onderliggende overtuigingen/reden waarom ik dingen doe of juist niet doe? Waar komen (niet werkende) patronen vandaan)( wat zijn jouw triggers, hoe komt het dat ik soms veel heftiger reageer dan ik zou willen?

Waarom kunnen bepaalde situaties mij erg overstuur maken, en hoe kan ik hier anders mee omgaan

 Hoe kan ik omgaan met piekeren, kritiek feedback etc, zodat het mij niet langer overweldigd?

Waardoor doe ik wat ik doe, er is een reden, en dat kan komen door triggers waar jij je nu nog niet van bewust bent.
Wij gaan samen op onderzoek uit.

Hoe gaan we te werk?

Ik denk dat je een goede relatie met jezelf verkrijgt als je in goede verbinding bent met jezelf. Jezelf durft aan te kijken en durft te horen, met jezelf kunt zijn. Ja maar hoe dan!? Dat is natuurlijk persoons afhankelijk.

Eerst gaan we op zoek, waar je tegen aanloopt, hoe je het anders wil, waardoor bepaalde patronen zijn ontstaan, waar staat het voor, welke behoefte zit erachter.  Op weg naar verbinding met jezelf, vrij van oordeel van jezelf en anderen.

Dat wat ik bijna altijd inzet tijdens  de sessies is familieopstelling 1 op1 om zo meer inzicht te krijgen in jullie familiedynamiek en te zien wat er is, speelt. Ook kan het fijn zijn dat je eindelijk erkenning krijgt voor dat wat je altijd voelt, door het beeld wat je ziet. Naar aan leiding van de thema’s die bij jou spelen gaan we samen kijken hoe we verder gaan.

Yin Yoga laat je meer aankomen in je lichaam. Loslaten enkel zijn in het moment. Ook laat yoga een spiegel zien hoe jij met je levenszaken omgaat.

Een verbondenadem- sessie laat je meer in verbinding zijn met jezelf en je blokkades en je kunt jezelf een stukje helen.

Maar ook coachingsgesprekken en adem oefeningen, meditatie, EFT.

Het beste is het om het gewoon eens te gaan ervaren.

 

Neem 'stressors' weg

Chronische stress (voortdurende belasting) leidt tot uitputting/ontregeling van fysiologische systemen door langdurige activatie van het stresssysteem. Hierdoor ontstaan allerlei lichamelijke en psychische symptomen, klachten en ziekten.

ADEM COACHING kan hier al een mooi verschil maken, een ‘slechte’ ademhaling kan je een continue gevoel van stress geven. Gelukkig is het omgekeerde ook waar een ‘goede’ ademhaling kan je rust en verbinding geven.

YIN YOGA is ook een mooie methode om aan te komen in jezelf en enkel te zijn.

Relatietrainingen gaat samen met jou op zoek naar wat je stress geeft en wat je ontspanning geeft. We bekijken samen jouw leefstijl, werksituatie, privésituatie en andere factoren die van belang zijn in jouw dagelijks leven om zo een betere balans te verkrijgen tussen inspanning en ontspanning en dat je op tijd stress aanvoelt en weet hoe te handelen in de toekomst.

Wil je meer weten maak gerust een afspraak.

 

Mijn aanpak

Tijdens deze 13-weekse online Relatie met jezelf training  Om dit te bereiken komen er verschillende technieken aan bod, waar ik al jaren mee werk en effectiviteit hebben bewezen. Denk dan aan EFT, NLP technieken, familie opstellingen en ademcoaching. Ik laat jullie daarmee kennismaken en je leert de technieken toepassen in jullie dagelijks leven. Het maakt een wereld van verschil!

Emotionally Focused Therapy
leer patronen herkennen en doorbreken
Familie Opstellingen
en opstellen van het verlangen
Adem Coaching
zoals je ademt zo denk je, zoals je denkt zo adem je. Ik help jullie anders te ademen en daarmee rust te bewaren.

Wat levert het op?

  • Meer inzicht in jouw gedrag.
  • Inzicht in de onderliggende overtuigingen/reden waarom je dingen wel of juist niet doe?
  • Congruenter worden met datgene wat je in de wereld wilt zetten, en daar ook naar gaan handelen
  • Inzicht over waar(niet werkende) patronen vandaan komen
  • Inzicht in wat je triggers zijn, en waarom je soms heftiger reageert, dan je zou willen.
  • Leren hoe je kunt omgaan, wanneer je getriggerd wordt, en hoe je als dat gebeurt op een andere manier kunt reageren
  • Hoe je beter kunt omgaan met kritiek en feedback
Relatie met jezelf - Losse consulten

Het aanbod

Deze online training bevat de volgende zaken:

– traject met een duur van 13 weken;

– wekelijks gezamenlijk videogesprek ;

– via een beveiligde omgeving;

– tussenliggende opdrachten;

– tussendoor contact via  email 

-Toegang tot de online community, waar je met andere deelnemers kunt connecten en jouw vragen kunt stellen
Prijs:€497,-

Wat zeggen cliënten?

Cliënten geven graag feedback op de samenwerking met Karin, soms met naam, soms anoniem.
Lees hieronder rustig door wat ze van deze training vinden:

Ik heb mezelf van begin af aan heel erg op mijn gemak gevoeld bij Karin. Ik heb de gesprekken als heel fijn ervaren. Karin weet op de juiste momenten de juiste vragen te stellen, te spiegelen en je te laten nadenken. Ik leerde dat de oorzaak van mijn gedrag niet simpelweg lag bij teveel werken, maar juist bij al jong aangeleerde gedragspatronen. Door die patronen, door middel van familieopstellingen, in kaart te brengen en uit te vinden waarom ik ze me ooit in m'n leven heb aangeleerd, heb ik nu meer inzicht in mijn eigen gedrag en gewoontes en de mogelijkheid om die te beïnvloeden en te veranderen. De combinatie van de emdr therapie en familieopstellingen maken dat ik mezelf beter ben gaan accepteren zoals ik ben en dat geeft rust! Karin, bedankt voor je integere en professionele begeleiding!
Anoniem
In één van de gesprekken die ik met Karin had wilde ik heel veel vertellen, ik struikelde bijna over mijn woorden. Tot een moment dat Karin zei "ga even rustig liggen". de sessie die volgde bleek vanuit de ademcoach te zijn. Karin nam me mee, liet mij beleven en voelen. Emoties kwamen los en waren even niet te houden. Ik wilde eigenlijk eerst verder praten, wilde mijn verhaal kwijt, maar later besefte ik dat het niet om de woorden gaat, maar het gevoel erachter. De sessie die volgde voelde bevrijdend, intens en emotioneel. Ik kwam voor het eerst heel dicht bij mijn gevoel en waar het werkelijk om draait.

Hartelijk dank voor je vraag!

Ik neem op korte termijn contact met je op.Wist je dat ik ook via diverse social media te volgen ben?