15-weekse online training

Relatie met je partner

Als praten je alleen maar verder in de put brengt.
Leer emoties te begrijpen, te herkennen en behoeften te uiten.
Zoek de verbinding weer op met een online training exclusief op jullie afgestemd.
15 weken lang intensief contact,  middels, online videogesprekken, opdrachten en mailtjes tussendoor.
Tijdens dit traject kunnen jullie contact met mij opnemen via email.

Voor de eerste vijf deelnemers geen €2997,- maar €1997,-
Als praten je alleen maar verder in de put brengt. Leer emoties te begrijpen, te herkennen en behoeften te uiten. Zoek de verbinding weer op met een online training exclusief op jullie afgestemd. 15 weken lang intensief contact,  middels, online videogesprekken, opdrachten en mailtjes tussendoor. Tijdens dit traject kunnen jullie contact met mij opnemen via email.
Voor de eerste vijf deelnemers geen €2997,- maar €1997,-

Waren we maar eerder begonnen...

De huidige situatie kan niet zo verder


Je wilt het met iemand bespreken


Je schaamt je een beetje en vind hulp van buiten niet nodig, zweverig misschien wel..
Iemand benaderen met je situatie is in ieder geval buiten je comfort zone.


Maar je wilt je relatie wel redden. En zo kan het niet langer..


Je wilt er veel aan doen om het te redden.


Het is prettig te praten met iemand die er buiten staat.


Dat je dus kunt zeggen wat je wilt, zonder je ervoor te schamen.


Je zult straks zeggen: was ik er maar eerder aan begonnen.


Wil je het aanpakken? Ik kan deze persoon voor jullie zijn..

 

Online relatietraining | Verdieping
Online relatietraining| Herstel

Wat gaan we doen?

15 weken lang intensief contact met mij en elkaar. In die tijd hebben jullie iemand aan je zijde die je inzicht geeft waarom jullie zo op elkaar reageren en van waaruit dit is ontstaan. Je leert je eigen gedragspatroon te doorgronden en jullie gezamenlijke gedragspatroon te herkennen en dit te veranderen op een constructieve manier.

Handvatten om hierna een conflict te kunnen bespreken zonder de verbinding te verliezen. Je praat over dat waar het ECHT omgaat, of zoals ik het vaak benoem ‘het gaat NIET over het dopje op de tandpasta. Inzicht in elkaars behoeften. Eigen verantwoordelijkheid nemen in ieders aandeel en naar wat dat doet met de ander. We gaan op zoek naar welk gedrag je laat zien, welke emoties daar onder zitten en welke emoties je daadwerkelijk laat zien. Welke behoefte zit hieronder? Het is een ware zoektocht die we samen aangaan.

Ik help jullie in een continue proces van verandering te komen, en niet alleen tijdens de sessies ‘even mee te doen‘. Dat is de essentiële focus van dit traject. Welke technieken we gaan toepassen, lees je hieronder

 

Mijn aanpak

Tijdens deze 15-weekse online relatietherapie herstel je de relatie tussen jou en je partner. Om dit te bereiken komen er verschillende technieken aan bod die ik als therapeut in mijn rugzak heb zitten. Denk dan aan EFT, NLP technieken, familie opstellingen en ademcoaching. Ik laat jullie daarmee kennismaken en je leert de technieken toepassen in jullie dagelijks leven. Het maakt een wereld van verschil!

Emotionally Focused Therapy
leer patronen herkennen en doorbreken
Familie Opstellingen
en opstellen van het verlangen
Adem Coaching
zoals je ademt zo denk je, zoals je denkt zo adem je. Ik help jullie anders te ademen en daarmee rust te bewaren.

Wat levert het op?

Na deze 15 weken online relatietherapie heb je de handvatten om:

– Je eigen gedragspatroon te doorgronden;

– Jullie gezamenlijk gedragspatroon te herkennen;

– Eerst verbinding maken met jezelf;

– Vanuit verbinding nieuwe kennismaking met je partner;

– Het toe kunnen passen in het dagelijks leven van de verschillende technieken (EFT, NLP, goed ademen, mediteren en yoga);

– Jezelf te uiten, te zeggen wat je beleeft en nodig hebt en zo stapsgewijs de onderliggende emoties, behoeftes en wensen van jezelf en je partner te bespreken

Relatietrainingen.nl | Wat levert het op?
Online relatietraining | Herstel

Het aanbod

Deze online training bevat de volgende zaken:

– gratis en vrijblijvend kennismaken;

– traject met een duur van 15 weken;
– wekelijks gezamenlijk videogesprek
– via een beveiligde omgeving
– tussenliggende opdrachten
– tussendoor contactvia Whatsapp of email.

Voor de eerste vijf deelnemers geen €2997,- maar €1997,-

Wat zeggen cliënten?

Cliënten geven graag feedback op de samenwerking met Karin, soms met naam, soms anoniem.
Lees hieronder rustig door wat ze van deze training vinden:

"Karin, de vrouw achter Relatietrainingen, is een warme en empathische therapeute waar mijn vrouw en ik sinds een aantal sessies in huwelijkstherapie zijn. Ze is uitstekend in staat om je te begeleiden naar meer zelfinzicht. Dit doet ze op een prettige en empathische manier. Hierdoor voel ik mij na mijn therapiesessies goed en gemotiveerd. Naast haar heldere uitleg heeft ze veel oog voor ingesleten gedragspatronen die ertoe bij kunnen dragen dat een relatie stroever verloopt. Af en toe krijg ik van haar een opdracht of een boek mee, zodat ik me ook buiten de sessies verder kan ontplooien. Karin biedt ook EMDR aan, wat op mij een goed effect heeft inzake traumaverwerking. Kortom: Ik kan Karin van harte aanbevelen aan een ieder die zijn huwelijk een extra dimensie wil geven of om een traumatische ervaring te verwerken."
Anoniem
"Op zoek naar een manier om ons huwelijk te redden kwamen wij de website van Karin tegen, een afspraak was snel gemaakt. Karin werkt onpartijdig, kan zich zowel in de man als in de vrouw inleven. Ze is direct, laat je eigenschappen van jezelf terugzien die niet de schoonheidsprijs verdienen, waar je je wellicht wat voor schaamt maar waar je wel resultaat mee boekt als je deze met haar hulp en inzicht om kunt buigen. Karin heeft ons geholpen weer een team te vormen, niet voor de ander te denken en in te vullen maar je partner te zien vanuit een ander oogpunt. Door te kijken naar ervaringen opgedaan uit het verleden kom je soms in valkuilen in de toekomst. Karin kan je dit uitstekend onder ogen brengen en je doen veranderen in de persoon die dichter bij jezelf staat maar die ook prettiger in de omgang is voor je partner. Karin is down to earth, ze zegt waar het op staat. Daardoor boek je met Karin snel resultaat. Zij heeft ons geholpen om elkaar weer te waarderen als partner en om duidelijk te zijn in communicatie."
"Onze relatie hield te wensen over. Echt communiceren met elkaar ging niet goed. Door maandelijks met Karin te praten kwamen de dieper liggende pijnpunten aan het licht waardoor wij konden groeien in onze relatie en de goede basis behouden bleef. De liefde tussen ons was en is er. We hebben handvatten gekregen om elkaar echt te begrijpen. In liefde en vanuit positiviteit. Door haar professionele aanpak leerden we onze eigen gevoelens te benoemen, dat wat ontbrak in onze communicatie. Het bleef bij verwijten en in een cirkeltje ronddraaien. Door deze fijne en zeer goede therapeute zijn wij gegroeid, individueel en in onze relatie tot elkaar. Goed communiceren kun je leren, hulp vragen is soms nodig. Wij zijn dankbaar voor de hulp van Karin."

Vrijblijvend kennismaken

Boek via deze kalender vrijblijvend een plekje in mijn agenda.
Binnen een half uur maken we kennis en weet je of dit de juiste stap is voor jou/ jullie.

 

Hartelijk dank voor je vraag!

Ik neem op korte termijn contact met je op.Wist je dat ik ook via diverse social media te volgen ben?