8-weekse online training

Relatie met je partner

Jullie zijn nog wel in gesprek met elkaar, maar is dit het nu??
Het moet toch anders kunnen.
Met dit programma zoek je de verbinding weer op.

8 weken lang contact, middels videogesprekken, opdrachten en mailtjes tussendoor.
Leer emoties te begrijpen, te herkennen en behoeften te uiten.
Dit is een unieke exclusieve training op maat gemaakt voor jullie.


zelfstudie € 777 (inclusief 4 gesprekken)

 

Met intensieve begeleiding:
 € 1.497

Jullie zijn nog wel in gesprek met elkaar, maar is dit het nu??
Het moet toch anders kunnen.
Met dit programma zoek je de verbinding weer op.

8 weken lang contact, middels videogesprekken, opdrachten en mailtjes tussendoor.
Leer emoties te begrijpen, te herkennen en behoeften te uiten.
Dit is een unieke exclusieve training op maat gemaakt voor jullie.

zelfstudie €777,- (inclusief 4 gesprekken)

Met intensieve begeleiding
Prijs: €1497,-

Is je relatie niet zoals je je het had voorgesteld?

– Mis je de verbinding?

– Of wil je meer diepgang?

– Hebben jullie vaak ruzies die terugkomen?

– Zijn jullie niet meer intiem?

– Voelen jullie elkaar niet meer aan?

– Vallen er veel stiltes?

– Wil je de relatie voortzetten?

– Lijkt het je fijn online de eerste stappen te zetten?


Dan is dit traject voor jullie! 

 

Relatie met je partner | Volg een training bij Relatietrainingen.nl
Online coachingsprogramma Relatie met je partner | relatietrainingen.nl

Wat gaan we doen?

In een persoonlijk traject van 8 weken online relatietraining begeleid ik jullie wekelijks tijdens een live videogesprek. Gedurende het traject ontvang je van mij opdrachten, meditaties, artikelen tussendoor hebben we contact via mail en whatsapp.

 We kijken naar ieders aandeel en naar wat dat doet met de ander. We gaan op zoek naar welk gedrag je laat zien, welke emotie je voelt en welke emoties je daadwerkelijk laat zien. Welke  pijn, angst, behoefte zit hieronder? Het is een ware zoektocht die we samen aangaan.


Ik help jullie in een continue proces van verandering te komen, en niet alleen tijdens de sessies ‘even mee te doen‘. Dat is de essentiële focus van dit traject juist buiten de sessies in proces komen.Welke technieken we gaan toepassen, lees je hieronder. 

 

Mijn aanpak

Tijdens deze 8-weekse online training, komen er verschillende methoden aan bod. Zoals EFT, Familieopstelling, meditatie, NLP Ik laat jullie daarmee kennismaken en je leert de technieken toepassen in jullie dagelijks leven. Het maakt een wereld van verschil! 

Emotionally Focused Therapy
Ik werk met Emotionally Focused Therapy (EFT)  als basis voor de online programma’s en de relatietherapie. EFT is een wetenschappelijk onderbouwde beproefde methode ontwikkeld door de klinisch psychologe Dr. Sue Johnson. Uit onderzoek Als aanvullend getrainde EFT therapeut ben ik aangesloten bij het ICEEFT, het International Centre for Excellence in EFT opgericht door Dr. Sue Johnson. Bij EFT gaat het om de verbinding, de hechtingsbehoeften van de partners en het kijken naar de interactie patronen van het stel. EFT gaat dieper dan het inzichtelijk maken van communicatiepatronen, het pakt de diepere laag aan en bouwt verder aan blijvend herstel. Onderzoek heeft uitgewezen dat EFT een hogere slagingskans heeft dan andere relatietherapieën en is uitgegroeid tot een internationaal bekende therapievorm.

Wat levert het op?

Na deze 8 weken online relatietherapie heb je de handvatten om:

– Je eigen gedragspatroon te doorgronden;

– Jullie gezamenlijk gedragspatroon te herkennen;

– Weer snel dicht bij elkaar te komen na een conflict;

– Jezelf te uiten, te zeggen wat je beleeft en nodig hebt en zo stapsgewijs de onderliggende emoties, behoeftes en wensen van jezelf en je partner te bespreken.

Het aanbod

kwaliteit in welzijn - samen in de verte staren

Relatie met je partner
zelfstudie

8 weken

Deze online relatietraining programma bevat de volgende zaken:

– Traject met een duur van 8 weken

–  4 videogesprekken, de eerste bij de start van het programma, tussendoor 2 gesprekken die vrij in te delen zijn, en een gesprek aan het einde van het programma

-Toegang tot de online omgeving met alle modules,

opdrachten, oefeningen en artikelen

-Tussentijds contact via mail, en je kunt jouw vragen stellen in de community

 – 8 weken in proces voor daadwerkelijke verandering

€ 777,-

Op zoek naar verbinding | Relatietrainingen.nl

Relatie met je partner
met intensieve begeleiding

8 weken

Deze online relatietraining programma bevat de volgende zaken:

– Traject met een duur van 8 weken

–  Wekelijkse videogesprekken

– Toegang tot de online omgeving met alle modules,

opdrachten, oefeningen en artikelen

 –  Tussentijds contact via mail of in de community

– Deze training wordt helemaal op maat gemaakt en afgestemd, naar jullie behoeften

€ 1497,

Maak kennis met Karin

Hallo mijn naam is Karin de Graaff en hier schrijf ik in het kort hoe ik tot het opzetten van Relatietrainingen ben gekomen

Ik was zo op jacht , op jacht naar erkenning, op jacht naar gezien te worden, op jacht naar..oh zoveel, maar zo verkreeg ik juist geen liefde en zeker niet de liefde voor mijzelf. Ik was te gretig, wilde te veel , te snel, was helemaal niet in contact met mijzelf of de ander.

Voelde mij eerder hol en leeg terwijl ik op zoek was naar vervulling.

Door een zeer heftig noodlot binnen de familie stopte dit gedrag en maakt plaats voor totaal terugtrekken, ook een bekend patroon van mij als het moeilijk voelt.

Om daarna toch weer in het oude patroon te vervallen, door echt onmogelijk vriendschappen aan te gaan, ik dacht dat ik de ander zou kunnen veranderen, redden.

Door in mijn ontwikkeling te investeren en het volgen van trainingen kreeg ik meer inzicht in mijn gedrag en kon ik dit patroon ook gaan veranderen. Daardoor ontstond er ruimte voor een nieuwe liefde, waarmee ik nog steeds intens geniet. Toen ik hem ontmoette voelde het gelijk als thuiskomen. En dat is ook wat ik andere gun. Dat onbewuste, niet werkende patronen doorbroken worden, pijn geheeld wordt en dat jullie de liefde weer op een positieve ,manier kunnen ervaren.

 

Karin de Graaff met partner

Wat zeggen cliënten?

Cliënten geven graag feedback op dit online relatietherapie programma, soms met naam, soms anoniem.
Lees hieronder rustig door wat ze van deze training vinden:

"Karin, de vrouw achter Relatietrainingen, is een warme en empathische therapeute waar mijn vrouw en ik sinds een aantal sessies in huwelijkstherapie zijn. Ze is uitstekend in staat om je te begeleiden naar meer zelfinzicht. Dit doet ze op een prettige en empathische manier. Hierdoor voel ik mij na mijn therapiesessies goed en gemotiveerd. Naast haar heldere uitleg heeft ze veel oog voor ingesleten gedragspatronen die ertoe bij kunnen dragen dat een relatie stroever verloopt. Af en toe krijg ik van haar een opdracht of een boek mee, zodat ik me ook buiten de sessies verder kan ontplooien. Karin biedt ook EMDR aan, wat op mij een goed effect heeft inzake traumaverwerking. Kortom: Ik kan Karin van harte aanbevelen aan een ieder die zijn huwelijk een extra dimensie wil geven of om een traumatische ervaring te verwerken."
Remco
"Op zoek naar een manier om ons huwelijk te redden kwamen wij de website van Karin tegen, een afspraak was snel gemaakt. Karin werkt onpartijdig, kan zich zowel in de man als in de vrouw inleven. Ze is direct, laat je eigenschappen van jezelf terugzien die niet de schoonheidsprijs verdienen, waar je je wellicht wat voor schaamt maar waar je wel resultaat mee boekt als je deze met haar hulp en inzicht om kunt buigen. Karin heeft ons geholpen weer een team te vormen, niet voor de ander te denken en in te vullen maar je partner te zien vanuit een ander oogpunt. Door te kijken naar ervaringen opgedaan uit het verleden kom je soms in valkuilen in de toekomst. Karin kan je dit uitstekend onder ogen brengen en je doen veranderen in de persoon die dichter bij jezelf staat maar die ook prettiger in de omgang is voor je partner. Karin is down to earth, ze zegt waar het op staat. Daardoor boek je met Karin snel resultaat. Zij heeft ons geholpen om elkaar weer te waarderen als partner en om duidelijk te zijn in communicatie."
"Onze relatie hield te wensen over. Echt communiceren met elkaar ging niet goed. Door maandelijks met Karin te praten kwamen de dieper liggende pijnpunten aan het licht waardoor wij konden groeien in onze relatie en de goede basis behouden bleef. De liefde tussen ons was en is er. We hebben handvatten gekregen om elkaar echt te begrijpen. In liefde en vanuit positiviteit. Door haar professionele aanpak leerden we onze eigen gevoelens te benoemen, dat wat ontbrak in onze communicatie. Het bleef bij verwijten en in een cirkeltje ronddraaien. Door deze fijne en zeer goede therapeute zijn wij gegroeid, individueel en in onze relatie tot elkaar. Goed communiceren kun je leren, hulp vragen is soms nodig. Wij zijn dankbaar voor de hulp van Karin."

Hartelijk dank voor je vraag!

Ik neem op korte termijn contact met je op.Wist je dat ik ook via diverse social media te volgen ben?