OUD-Over mij

Over mij

Ik ben Karin de Graaff en vanaf 1994 begeleid ik kinderen, jongeren, ouders en volwassenen. Deze ervaring heb ik opgedaan in kindercentra, jeugdzorg en psychiatrie.

In eerste instantie begeleidde ik kinderen en jongeren, al gauw was het voor mij duidelijk dat niets op zichzelf staat zo ook niet een bepaald gedrag van een kind ouder of volwassenen. Ik heb nu mijn werkveld hierdoor ook verruimd naar het systeem waar iemand in leeft. Alles is met elkaar verbonden.

Hierdoor begeleid ik nu kinderen, jongeren, ouders, gezin, relaties en volwassenen individueel, ik sluit aan waar dat nodig is. Dit betekent in praktijk dat ik bij jonge kinderen meestal met de ouders ga werken.

 

Hartelijk dank voor je vraag!

Ik neem op korte termijn contact met je op.Wist je dat ik ook via diverse social media te volgen ben?