OUD-Relatie therapie, gebaseerd op Emotionally Focused Therapy

Relatietherapie | Karin de Graaff

Relatietherapie online of op locatie

Relatietherapie gebaseerd op Emotionally Focused Therapy

Ben je ontevreden in je relatie, zitten jullie vast in negatieve patronen? In vier sessies EFT zoeken we samen naar het gedrag dat je laat zien, welke emoties daar onder zitten en welke emoties je daadwerkelijk laat zien. Tussen de sessies door gaan jullie aan het werk. Jullie voelen weer meer verbinding met elkaar. Na een conflict is er niet meer zo’n grote afstand. Het escaleert minder, want je kunt een ander gesprek voeren. Er zal meer respect voor elkaar zijn want je begrijpt waar het gedrag vandaan komt. Je kijk op de ander zal veranderen. 

Hoe gaan we te werk?

Wanneer je ontevreden bent binnen je relatie, als je merkt dat je vast zit in negatieve patronen waarin je graag verandering wil, dan kan Relatietrainingen samen met jullie hier verandering in aanbrengen.

Wekelijks komen jullie langs op de praktijk en gaan we samen op zoek naar antwoorden en/of gewenste veranderingen. Hoe gaat het nu? Waardoor gaat het zo als het gaat? Wat zeg je? Wat wil je eigenlijk zeggen? Komt de boodschap over?

We gaan op zoek naar welk gedrag je laat zien, welke emoties daar onder zitten en welke emoties je daadwerkelijk laat zien.

Welke behoefte zit hieronder? Het is een ware zoektocht die we samen aangaan.

Ik maak gebruik van EFT ( Emotionally Focused Therapy ), maar dat is zeker niet de enige methode die ik hanteer. Ik gebruik altijd een mix van vaardigheden passend bij de situatie omdat ik er vanuit ga dat een ieder uniek is en het toepassen van maar één bepaalde methode niet allesomvattend blijkt.

 

Een actieve houding

Juist door het oefenen gaat er iets veranderen, ik reik steeds een stukje aan. Ik sluit aan met verschillende werkmethodes waar nodig, dit kan zijn een familieopstelling, EMDR, ademcoaching enz enz dat wat op dat moment nodig lijkt om het proces het best te verdiepen. 

 We gaan op zoek naar welk gedrag je laat zien, welke emoties daar onder zitten en welke emoties je daadwerkelijk laat zien. Jullie moeten het werk doen tussen de sessies door. 

Als jullie enkel wachten met ‘echt ’te praten met elkaar tijdens de sessies komen jullie niet of in ieder geval heel langzaam in jullie veranderproces , zonde van jullie en mijn tijd, dus ik vraag een actieve houding van jullie.

 

Afspraak maken

Relatie met je Partner - 15 weken

Relatie met je partner | Losse consult 1 uur

€ 125,-

*Een los consult is alleen mogelijk bij een eerste afspraak

Relatie met je Partner - 15 weken

Relatie met je partner 5 uur

€ 600

Relatie met je Partner - 15 weken

Relatie met je partner | 10 uur

€ 1100

Liever eerst kennismaken?

Wil je graag eerst kennismaken? Meld je dan aan via het onderstaande formulier om een kennismakingsgesprek in te plannen. Je zit dan nog nergens aan vast. 


Hartelijk dank voor je vraag!

Ik neem op korte termijn contact met je op.Wist je dat ik ook via diverse social media te volgen ben?