8 weeks online coachingsprogramma

Relatie met je partner

Om je samen (weer) meer verbonden te voelen.

8 weken lang wekelijks een videogesprek van een uur, opdrachten en mailtjes tussendoor.
Leer emoties te begrijpen, te herkennen en behoeften te uiten.
Door de intensieve begeleiding plek voor maximaal 4 stellen.

€895,00 (incl. BTW). 

Is je relatie niet zoals je je het had voorgesteld?

– Mis je de verbinding?

– Of wil je meer diepgang?

– Hebben jullie vaak ruzies die terugkomen?

– Zijn jullie niet meer intiem?

– Voelen jullie elkaar niet meer aan?

– Vallen er veel stiltes?

– En je wil de relatie voortzetten?


Dan is dit traject voor jullie! 

 

 

Relatie met je partner | Volg een training bij Relatietrainingen.nl
Kwaliteit in WelZijn

Wat gaan we doen?

Aanpak: in een persoonlijk traject van 8 weken begeleid ik jullie wekelijks tijdens een videogesprek van een uur. Gedurende het traject ontvang je van mij opdrachten en mailtjes tussendoor. Ik help jullie in een continue proces van verandering te komen, en niet alleen tijdens de sessies ‘even mee te doen‘. Dat is de essentiële focus van dit traject. 

 

Methodes: we kijken naar ieders aandeel en naar wat dat doet met de ander. We gaan op zoek naar welk gedrag je laat zien, welke emoties daar onder zitten en welke emoties je daadwerkelijk laat zien. Welke behoefte zit hieronder? Het is een ware zoektocht die we samen aangaan. Ik pas verschillende technieken toe die ik als therapeut in mijn rugzak heb zitten. Denk dan aan Emotionally Focused Therapy (EFT), Neuro Linguistic Programming (NLP), familieopstellingen, cognitieve gedragstherapie, enzovoort. Ook pas ik, waar het relevant is, technieken toe uit de ademcoaching en Yin Yoga.

 

Wat levert het op?

Na dit traject heb je de handvatten om:


– Je eigen gedragspatroon te doorgronden;

– Jullie gezamenlijk gedragspatroon te herkennen;

– Weer snel dicht bij elkaar te komen na een conflict;

– Jezelf te uiten, te zeggen wat je beleeft en nodig hebt en zo stapsgewijs de onderliggende emoties, behoeftes en wensen van jezelf en je partner te bespreken.

Online coachingsprogramma Relatie met je partner | relatietrainingen.nl

Het aanbod

 

Dit traject bevat de volgende zaken:

 

 

– duur van 8 weken;

– wekelijks videogesprek van 60 minuten;

– via een beveiligde omgeving;

– tussenliggende opdrachten;

– informeel contact via Whatsapp.

 

Prijs: 895,00 (incl. BTW).

Wat zeggen cliënten?

"Karin, de vrouw achter Relatietrainingen, is een warme en empathische therapeute waar mijn vrouw en ik sinds een aantal sessies in huwelijkstherapie zijn. Ze is uitstekend in staat om je te begeleiden naar meer zelfinzicht. Dit doet ze op een prettige en empathische manier. Hierdoor voel ik mij na mijn therapiesessies goed en gemotiveerd. Naast haar heldere uitleg heeft ze veel oog voor ingesleten gedragspatronen die ertoe bij kunnen dragen dat een relatie stroever verloopt. Af en toe krijg ik van haar een opdracht of een boek mee, zodat ik me ook buiten de sessies verder kan ontplooien. Karin biedt ook EMDR aan, wat op mij een goed effect heeft inzake traumaverwerking. Kortom: Ik kan Karin van harte aanbevelen aan een ieder die zijn huwelijk een extra dimensie wil geven of om een traumatische ervaring te verwerken."
Remco
"Op zoek naar een manier om ons huwelijk te redden kwamen wij de website van Karin tegen, een afspraak was snel gemaakt. Karin werkt onpartijdig, kan zich zowel in de man als in de vrouw inleven. Ze is direct, laat je eigenschappen van jezelf terugzien die niet de schoonheidsprijs verdienen, waar je je wellicht wat voor schaamt maar waar je wel resultaat mee boekt als je deze met haar hulp en inzicht om kunt buigen. Karin heeft ons geholpen weer een team te vormen, niet voor de ander te denken en in te vullen maar je partner te zien vanuit een ander oogpunt. Door te kijken naar ervaringen opgedaan uit het verleden kom je soms in valkuilen in de toekomst. Karin kan je dit uitstekend onder ogen brengen en je doen veranderen in de persoon die dichter bij jezelf staat maar die ook prettiger in de omgang is voor je partner. Karin is down to earth, ze zegt waar het op staat. Daardoor boek je met Karin snel resultaat. Zij heeft ons geholpen om elkaar weer te waarderen als partner en om duidelijk te zijn in communicatie."
"Onze relatie hield te wensen over. Echt communiceren met elkaar ging niet goed. Door maandelijks met Karin te praten kwamen de dieper liggende pijnpunten aan het licht waardoor wij konden groeien in onze relatie en de goede basis behouden bleef. De liefde tussen ons was en is er. We hebben handvatten gekregen om elkaar echt te begrijpen. In liefde en vanuit positiviteit. Door haar professionele aanpak leerden we onze eigen gevoelens te benoemen, dat wat ontbrak in onze communicatie. Het bleef bij verwijten en in een cirkeltje ronddraaien. Door deze fijne en zeer goede therapeute zijn wij gegroeid, individueel en in onze relatie tot elkaar. Goed communiceren kun je leren, hulp vragen is soms nodig. Wij zijn dankbaar voor de hulp van Karin."

Vrijblijvend kennismaken

Boek via deze kalender vrijblijvend een plekje in mijn agenda.
Binnen een half uur maken we kennis en weet je of dit de juiste stap is voor jou/ jullie.

 

Hartelijk dank voor je vraag!

Ik neem op korte termijn contact met je op.Wist je dat ik ook via diverse social media te volgen ben?