Over Karin

Mijn naam is  Karin de Graaff en vanaf 1994 begeleid ik kinderen, jongeren, ouders en volwassenen. Deze ervaring heb ik opgedaan in kindercentra, jeugdzorg en psychiatrie. Sinds 2007 heb in mijn eigen praktijk.

In eerste instantie begeleidde ik kinderen en jongeren, maar al snel was het voor mij duidelijk dat niets op zichzelf staat, zo ook niet een bepaald gedrag van een kind, ouder of volwassenen. Mijn werkveld heb ik dan ook verruimd naar het systeem waar iemand in leeft. Alles is met elkaar verbonden.

Ik begeleid kinderen, jongeren, ouders, gezin, relaties en volwassenen individueel, ik sluit aan waar dat nodig is. Dit betekent in praktijk dat ik, wanneer ik jonge kinderen aangemeld krijg, meestal met hun ouders ga werken.

Door de jaren heen heb ik steeds meer de focus gelegd op relatietherapie en individuele therapie van (jong)volwassenen en jongeren.

Voor uitgebreid CV, klik op de knop hieronder om deze te downloaden.

Hartelijk dank voor je vraag!

Ik neem op korte termijn contact met je op.Wist je dat ik ook via diverse social media te volgen ben?